Over ons

Van Lopik Verhuur is een verhuurbedrijf dat is ontstaan uit het familiebedijf Visspecialist van Lopik te Gorinchem en Van Lopik Catering & Partyservice te Werkendam. Na jarenlange ervaring in de verkoop van een zeer uitgebreid visassortiment en het organiseren van feesten en partijen is nu het moment voor een eigen zelfstandig verhuur bedrijf op al het gebied van party- en horeca verhuur.

Bij Van Lopik Verhuur vindt u dan ook alle materialen, die u nodig hebt voor het welslagen van een verjaardag, bruiloft, babyshower, kraamfeest, scheepsdoop, opening bedrijf, haringparty, tuinfeest, jubileum of welke andere gelegenheid dan ook.

Wij zorgen ervoor dat de door u gehuurde materialen tijdig op de juiste plaats afgeleverd worden. Indien gewenst, kunt u gebruik maken van onze op- en afbouw service.

Door onze ruime ervaring staan wij in voor kwaliteit op hoog niveau!
Tevens kunnen onze medewerkers u van advies voorzien en kunnen zij u helpen om uw evenement tot een succes te maken, zowel voor bedrijven als voor particulieren.

Wij wensen u veel succes bij het plannen van uw feest of evenement en hopen u op welke wijze dan ook van dienst te mogen zijn!